BACKUP

BACKUP

Hoe een goede backup wordt gemaakt leggen we hier graag uit. Het is immers noodzakelijk om uw data terug te kunnen halen als er iets fout gaat. Maar al te vaak maken we mee dat er vanuit wordt gegaan dat er niets stuk kan gaan. Ook een nieuw apparaat kan het zomaar begeven. Herstel van data zonder backup kan tijdrovend en duur zijn. Ook het gebruik van de pc in combinatie met bijvoorbeeld Dropbox (een cloudoplossing) is GEEN backup. Natuurlijk is er bij de betaalde versies een mogelijkheid om data naar een bepaald tijdstip terug te zetten maar dat kan een paar dagen duren. Als u gelijk verder wilt na een crash zult u vaak dagen moeten wachten op hulp van derden. Zeker als de bestanden beschadigd zijn door malware. Daarom adviseren wij om Acronis aan te schaffen, een bewezen backup programma om een backup op een externe harde schijf of in de cloud van Acronis te maken.

ACRONIS

De snelste en eenvoudigste backupsoftware.

Bescherm alles met een volledige image file op Windows en Mac. Backup het besturingssysteem, programma’s, instellingen en bestanden. Back-up naar externe schijven, NAS-apparaten en netwerk shares met slechts twee klikken. Een back-up van telefoons en tablets: iPhone, iPad en Android-apparaten. Op afstand een back-up maken voor anderen overal ter wereld. Beheren van een online dashboard. En nog veel meer!
Klik hier om Acronis aan te schaffen.

Indien uw internetverbinding een hogere uploadsnelheid heeft dan 5 Mb per seconde dan adviseren wij u standaard Acronis Cloud. Test uw internetsnelheid hier.

ACRONIS CLOUD

Wanneer de upload snelheid van uw internetverbinding het toelaat adviseren wij u om Acronis Cloud aan te schaffen. Er wordt een koppeling gemaakt met het Acronis op uw systeem en de data wordt indien gewenst versleuteld opgeslagen op servers in Duitsland (het land met de beste privacywetgeving in Europa). Het grote voordeel hierbij is dat de backup niet op kantoor of thuis ligt maar veilig is opgeslagen in een datacenter. U kunt de hele pc backuppen maar ook losse mappen en documenten. Klik hier om Acronis Cloud te kopen.

U kunt de installatie met een gerust hart aan ons overlaten, neem contact op voor een consult 020 496 7906, sms, what’s app 06 233 688 75 of  email service@ict-helpteam.nl