BEVEILIGING

BEVEILIGING

beveiliging

Beveiliging van uw computer of tablet is van groot belang. Elke dag worden mensen de dupe van cybercriminaliteit omdat ze op een link hebben geklikt die niet echt blijkt te zijn. Ze leiden u naar omgeleide betaalpagina’s.  Met de bedoeling u geld of gegevens afhandig te maken. Ze lijken op de webpagina van de bank, een online winkel of een goed doel. Daarmee wekken ze onterecht uw vertrouwen. U bent dan waarschijnlijk uw gegevens en geld kwijt.

Beveiligingssoftware verkleint de kans dat u het doelwit wordt enorm. De ervaring leert dat er op uw systeem naast een goede anti-virus scanner ook een malware scanner aanwezig moet zijn. Gebruik daarom Malwarebytes als hoofdbeveiliging. Download hier Malwarebytes voor de PC en hier voor de MAC.

Daarnaast dient u te zorgen voor een goede backup. Hoe u dat doet leest u hier.

MALWAREBYTES

Detecteert en verwijdert malware direct. Scant automatisch op de allernieuwste en meest gevaarlijke bedreigingen. Beveiligt uw browser en softwareprogramma’s. Stopt onbekende en bekende dreigingen. Detecteert en blokkeert verbindingen met nepwebsites en kwaadaardige links. U bent proactief beschermd tegen het downloaden van malware, pogingen van hackers en geïnfecteerde advertenties. Download hier Malwarebytes voor de PC en hier voor de MAC.

U kunt de installatie met een gerust hart aan ons overlaten, neem contact op voor een consult 020 496 7906, sms, what’s app 06 233 688 75 of  email service@ict-helpteam.nl