BROTHER

BROTHER PRINT – SCAN – COPY

Een printer kopen? Koop een Brother laserprinter of inkjetprinter. De perfecte all in one printer.
Toonaangevend in prijs en kwaliteit. Probleemloos printen, scannen en kopiëren.
Met een Brother Managed Print Service contract bent u verzekerd van een lage prijs per afdruk,
print u een maand niets dan betaald u ook niets!
Wanneer u meer wilt weten over dit onderwerp ga dan naar onze website Brother Printsmart

PRINT – SCAN – COPY

Printen, scannen en kopiëren met 1 machine, of het nu een laser,- of een inkjetprinter is. Brother is de perfecte printer voor uw bedrijf. Eenvoudig printen in zwart wit of kleur, het kan allemaal. De meegeleverde software van Brother zorgt ervoor dat uw afdrukken altijd perfect zijn en met de zeer eenvoudige scanfunctie maakt u in een handomdraai PDF bestanden die u direct per email kunt versturen of kunt opslaan. Kopiëren? Met 1 druk op de knop geregeld!

brother

HOE HET WERKT

U besteld zelf of bij ons een Brother printer die wordt ondersteund door een 3- of 5 jarig print-only contract. U geeft aan of u een extra papierlade wilt. De printer wordt op locatie bezorgd. U sluit de printer zelf aan of laat ons het doen € 180,- per printer en maximaal 3 werkstations, elk volgend werkstation kost € 16,25. U kunt gelijk printen want bij de printer is alles, behalve papier, inbegrepen. De facturatie vindt plaats na elk kwartaal. U kunt via het Brother portal diverse specificaties opvragen. In het MPS programma worden zelfs de tonercartridges automatisch opgestuurd wanneer deze leeg raken!

OVERTUIGING

Wat zijn de voor- en nadelen zijn van een Brother “print-only (MPS)” tegenover het los kopen van toners en verbruiksartikelen? Wanneer u zelf toners koopt en op voorraad gaat houden zal u ze nooit volledig gebruiken. U kunt zelfs een boel kunt overhouden als een machine het begeeft. Tenslotte zal u de toners vaak niet meer kunnen gebruiken omdat ze niet in een nieuw type passen. Dan hebben we het nog niet gehad over het vervangen van de drum (25.000 pagina’s), belt (50.000 pagina’s)  en opvangbak afvaltoner (50.000 pagina’s) er van uitgaande dat ze het niet eerder begeven. De afdrukprijs wordt dan onvoorspelbaar!

In een optimale situatie lijkt de prijs per afdruk goedkoper wanneer u alles los aanschaft maar het is per saldo duurder omdat het in de praktijk niet zo werkt. Neem dan het “print-only MPS” contract wat stabiliteit in prijs en service garandeert. U kunt alles zelf via het portal van Brother inzien en u hoeft de voorraad niet te betalen en u betaald alleen wat u afdrukt. INCLUSIEF ALLE TONER, ONDERDELEN, VOORRIJKOSTEN en ARBEIDSLOON, dus voor een TOTALE ontzorging.

Wilt u eerst een kostenanalyse zien voor aanschaf? Laat het ons weten. Voor elk model geldt een andere afdrukprijs. In de regel zijn duurdere printers goedkoper in afdrukprijs.

U kunt de aanvraag en installatie met een gerust hart aan ons overlaten, neem contact op voor een consult 020 496 7906, sms, what’s app 06 233 688 75 of  email service@ict-helpteam.nl