COMPUTERVIRUS

COMPUTERVIRUS

Computervirus. Wannacry. Petya. Goldeneye. Crypt0L0cker. Zomaar een paar termen. Dit zijn voorbeelden van destructieve software die onnoemelijke schade aanrichten aan al uw belangrijke bestanden. In het ergste geval kan het leiden tot het faillisement van uw bedrijf. Het overkomt velen, net even dat nepmailtje van de bank, creditcardmaatschappij of telefoonprovider geopend en dan tot de ontdekking komen dat al uw bestanden zijn hernoemd of gewist. Of u even wilt betalen voor het herstel van uw bestanden of computer.

Dat laatste natuurlijk nooit doen want uw geld is weg en de crimineel is gevlogen. Heel soms kunnen we bestanden en systemen redden maar in de meeste gevallen is het over, einde, uit.

Als het u is overkomen wilt u maar 1 ding:  Dit en nooit weer!  Onderneem actie om deze dreigingen tot een minimum te beperken. Hoe? Dat leggen we graag uit….

ANTI-VIRUS


computervirus

Maak op een professionele manier een automatische backup met Acronis True Image Cloud. De complete PC wordt als versleutelde kopie op het internet gezet. Dat gebeurt in Duitsland met de beste privacywetgeving in de wereld. Dit proces kan 1 of meerdere keren per dag plaatsvinden.  Op het moment dat de pc besmet is kan de backup in zijn geheel met een opstart cd worden teruggezet. Zorg daarnaast voor een uitstekende anti-virusscanner en een aparte malware scanner, wij adviseren Malwarebytes. Download hier Malwarebytes voor de PC en hier voor de MAC.

Voor extra beveiligingslagen willen we u graag informeren, voor een kleine investering meer kunt u uw systeem en uw waardevolle bestanden nog beter beschermen.

U kunt de installatie met een gerust hart aan ons overlaten, neem contact op voor een consult 020 496 7906, sms, what’s app 06 233 688 75 of  email service@ict-helpteam.nl