Ransomware 2017-02-10T20:26:53+00:00

RANSOMWARE

De meest gehate gijzelingssoftware die onnoemelijke schade aanricht aan al je belangrijke bestanden. In het ergste geval kan het leiden tot het faillisement van je bedrijf. Het overkomt velen, net even dat nepmailtje van de bank, creditcardmaatschappij, telefoonprovider geopend en dan tot de ontdekking komen dat al je bestanden zijn hernoemd of gewist door bijvoorbeeld het Crypt0L0cker virus. Of je even wilt betalen voor het herstel van je bestanden…

Dat laatste natuurlijk nooit doen want je geld is weg en de crimineel is gevlogen. Heel soms kunnen we bestanden redden maar in de meeste gevallen is het over, einde, uit.

Als je het is overkomen wil je maar 1 ding:  Dit en nooit weer!   Als je het nog niet is overkomen zorg er dan voor dat je actie onderneemt. Hoe? Dat leggen we graag uit….

 

DE OPLOSSING

Maak op een professionele manier een automatische backup met Acronis True Image Cloud. De complete PC wordt als versleutelde kopie op het internet gezet (in Duitsland met de beste privacywetgeving in de wereld). Dit proces kan 1 of meerdere keren per dag plaatsvinden.  Op het moment dat de pc besmet is kan de backup in zijn geheel met een opstartcd worden teruggezet. Zorg daarnaast voor een uitstekende anti-virusscanner, wij adviseren Bitdefender. Voor extra beveiligingslagen willen we je graag informeren, voor weinig geld extra kan je je waardevolle bestanden nog beter beschermen.

Je kunt de installatie met een gerust hart aan ons overlaten, neem contact op voor een consult 020 496 7906, sms, what’s app 06 233 688 75 of  email service@ict-helpteam.nl