SSL + HTTPS 2017-03-07T14:44:50+00:00

HTTPS + SSL

In een rap tempo worden websites beveiligd met een SSL certificaat en dat is een mooie vooruitgang. Het HyperText Transfer Protocol Secure, afgekort HTTPS, is een uitbreiding op het HTTP-protocol met als doel een veilige uitwisseling van gegevens. Bij het gebruik van HTTPS worden de gegevens versleuteld, waardoor het voor een buitenstaander onmogelijk zou moeten zijn om te weten welke gegevens verstuurd worden. Denk hierbij aan een contactformulier op je website en als je een online winkel hebt wil je dat alles veilig verloopt.

Je kunt de installatie met een gerust hart aan ons overlaten, neem contact op voor een consult 020 496 7906, sms, what’s app 06 233 688 75 of  email service@ict-helpteam.nl

 

HTTPS VOORDELEN

Naast de veilige gegevensuitwisseling vanaf je website is ook Google blij. Die geeft je namelijk voorrang op de concurrent die geen veilige website heeft. Een hogere ranking, wie wil dat nou niet? Je bent klaar voor de toekomst want het gaat niet lang meer duren dat je als bedrijf verplicht wordt om een SSL certificaat op je website te hebben. Gebruik je een webshop? Je klanten willen een veilige website zien anders zijn ze weg. Tenslotte: SSL certificaten worden steeds voordeliger dus waar wacht je op?

Je kunt de installatie met een gerust hart aan ons overlaten, neem contact op voor een consult 020 496 7906, sms, what’s app 06 233 688 75 of  email service@ict-helpteam.nl

 

WAT VOOR SSL HEB IK NODIG?

Er zijn een aantal gecertificeerde partijen die SSL certificaten uitgeven zoals Comodo, Thawte, Geotrust, RapidSSL, Symantec etc. Een Comodo SSL-certificaat is de snelste en meest kosteneffectieve manier om online zakelijke transacties van klanten te beschermen. Dat maakt ze ideaal voor kleine tot middelgrote bedrijvenDoor het gebruik van Comodo SSL garanderen zij jou de hoogst mogelijke encryptie niveaus voor online transacties.

Je hebt de keuze uit 2 SSL vormen, met een groen slotje voor normale websites en een groen slotje met een groene adresbalk voor commerciële (webwinkel) websites. Die kan je weer onderverdelen in 2 soorten, voor een enkele domeinnaam of voor 1 domeinnaam met meerdere sub-domeinnamen, de zogenoemde wildcard.

Daarnaast zijn er nog vele andere SSL mogelijkheden. Heb je een specifieke vraag of wil je een specifiek SSL certificaat? Laat het ons weten.

Je kunt de aanschaf en installatie met een gerust hart aan ons overlaten, neem contact op voor een consult 020 496 7906, sms, what’s app 06 233 688 75 of  email service@ict-helpteam.nl