SUPPORT & DOWNLOADS

SUPPORT

Support. We kunnen uw systeem op afstand bedienen. Download en installeer onze Teamviewer software. Neem s.v.p. eerst contact op met 020 496 7906 of Whatsapp 06 233 688 75. Download hier de software voor elk besturingssysteem.

CONTACT

support

DOWNLOAD

ACRONIS

De snelste en eenvoudigste backupsoftware.

Bescherm alles met Acronis op Windows en Mac. Backup het besturingssysteem, programma’s, instellingen en bestanden. Back-up naar externe schijven, NAS-apparaten en netwerk shares met slechts twee klikken. Maak een back-up van telefoons en tablets. Op afstand een back-up maken voor anderen overal ter wereld. Beheren van een online dashboard. En nog veel meer! Klik op de afbeelding om Acronis te bestellen.

Backup Acronis True Image 2017

BITDEFENDER

Alle apparaten goed beveiligd met Bitdefender: Het biedt bescherming tegen zelfs de meest geavanceerde virussen en malware. Het heeft geavanceerde functies die uw werk beschermen. Het gebruikt immers de meest geavanceerde beveiligingstechnologie ter wereld. Desondanks toch eenvoudig en makkelijk te gebruiken. Haal Bitdefender nu in huis voor de beste bescherming en prestaties op verschillende platformen. Klik op de afbeelding om de software te bestellen.

driver brother

MALWAREBYTES

Detecteert en verwijderd malware direct. Scant automatisch op de allernieuwste en meest gevaarlijke bedreigingen. Beveiligt uw browser en softwareprogramma’s. Stopt onbekende en bekende dreigingen. Detecteert en blokkeert verbindingen met nepwebsites en kwaadaardige links. U bent proactief beschermd tegen het downloaden van malware, pogingen van hackers en geïnfecteerde advertenties. Klik op de afbeelding om de software aan te schaffen.

driver brother

BROTHER

Klik op de banner voor software en drivers voor uw Brother printer.

driver brother

NOMADESK

Voor gebruikers die een extreem goede databeveiliging willen is er Nomadesk. Het is een versleutelde schijf, een “vault”, die na het inloggen op de software van Nomadesk, zichtbaar wordt op de harde schijf van de pc of laptop. Alle informatie die in de “vault” zit wordt versleuteld of gesynchroniseerd tussen je systeem en de Nomadesk cloud.
Niemand kan bij uw data, alleen u heeft toegang tot deze informatie. Nomadesk is een expert op het gebied van dataencryptie. Klik op het logo om de software te downloaden.

driver brother

EXPRESS VPN

Onze sterke VPN-encryptie beschermt niet alleen uw webbrowser, maar ook uw e-mails, Skype gesprekken, online bankieren en alles wat u online doet of bekijkt, of u nu thuis bent, op kantoor, in een café of op reis bent. Geef uzelf anonimiteit met ExpressVPN.

express vpn