TELECOM: MOBIEL & VAST INTEGRATIE

TELECOM

Telecom. Ons communicatieverkeer wordt afgehandeld via 3G en 4G, Wifi, koperdraadje of glasvezel. Het internet verbindt deze telecomdiensten (VoIP) met ons als gebruikers via een app. Wij zijn official dealer van Yes Telecom & IP One waarbij alles, inclusief de “centrale”, vanaf mobiel of vaste toestellen wordt geregeld.

De keuze voor IP One of Yes Telecom kunnen soms heel persoonlijk zijn maar ook technisch zijn er verschillen. Welke leverancier voor u het beste is zoeken we samen uit!

IP ONE

telecom

IP One. De leukste zakelijke service provider van Nederland en biedt al jarenlang telefonie- en internetdiensten voor de zakelijke markt aan. In de afgelopen jaren is IP One uitgegroeid tot een bedrijf dat flexibele contracten aanbiedt inclusief persoonlijke service. Een combinatie die je tegenwoordig niet bij veel andere telecombedrijven tegenkomt! waarbij alles, inclusief de “centrale”, vanaf mobiel of vaste toestellen wordt geregeld.

YES TELECOM

voip

Wilt u zich geen zorgen meer maken over uw maandelijkse bel- en sms-limiet? Dan is Yes Business Unlimited dé oplossing voor u. Voor een vast maandbedrag onbeperkt naar alle mobiele en vaste nummers in Nederland en de EU (inclusief IJsland, Noorwegen, Liechtenstein en Zwitserland). Tevens is een databundel van o.a. 3 Gb, 7.5 Gb of 15 Gb bij dit abonnement inbegrepen.

Waarom gebruikt u vaste toestellen en een vaste telefooncentrale als u een mobiele telefoon heeft die meer functionaliteiten aankan? Hosted telefonie biedt alle functionaliteiten van een vaste telefoon – en meer – gewoon op uw mobiel. Met Yes Mobiel Kantoor bent u altijd bereikbaar en mist u nooit meer een belangrijk gesprek als u buiten de deur bent. Met hosted telefonie verhuist uw complete telefooncentrale naar de cloud. De aanschaf en het onderhoud van vaste telefoons en een vaste-telefooncentrale zijn daarmee verleden tijd. Er zijn dus geen dubbele kosten meer voor zowel mobiele als vaste telefonie.

Met Yes Mobiel Kantoor voegt u gemakkelijk nieuwe functies toe, zoals keuzemenu’s, belgroepen en tijdschema’s. De telefooncentrale in de cloud groeit en krimpt eenvoudig met uw bedrijf mee, zo betaalt u alleen voor wat u gebruikt; een vast bedrag per maand, per medewerker. Naast al dit moois zit er standaard een kostenanalysetool bij. Als extra zijn er professionele voicemail, telefonisch vergaderen, mobiele beheersfuncties en een vervangservice.