Telefonie 2016-12-14T10:16:51+00:00

TELEFONIE

Bellen en sms’en, we doen het steeds minder. We gebruiken steeds meer en meer tekstberichten via bijvoorbeeld whatsapp en messenger. Ondertussen wordt het bellen ook steeds meer via het internet gedaan. Een behoorlijke databundel vanaf 5 gigabyte (5000 Mb) op je telefoon is tegenwoordig heel normaal. Aan de andere kant hebben we nog de traditionele verbindingen met het bekende koperdraadje van KPN. Ook over dit draadje lopen internetverbindingen en vindt het bellen steeds meer plaats via internet. We noemen dit VoIP (Voice over IP). We kunnen dus nog steeds een scheiding maken tussen vast en mobiel alleen worden deze twee steeds meer in een bundel samengevoegd. Wij zijn officieel dealer van Yes Telecom waarbij alles, inclusief de “centrale”, vanaf mobiel wordt geregeld. Er zijn dus geen vaste toestellen meer. Ook zijn we officieel dealer van dean one, bij deze partij wordt mobiel en vast geïntegreerd. Ook hier zit de centrale op het internet. In beide gevallen kan je met mobiel met het vaste nummer uitbellen of worden gebeld. Welke situatie voor jou het beste is kunnen we samen bekijken.

Je kunt de aanvraag en installatie met een gerust hart aan ons overlaten, neem contact op voor een consult 020 496 7906, sms, what’s app 06 233 688 75 of  email service@ict-helpteam.nl

YES TELECOM

Wil je je zich geen zorgen meer maken over je maandelijkse bel- en sms-limiet? Dan is Yes Business Unlimited dé oplossing voor jou. Voor een vast maandbedrag bel en sms je onbeperkt naar alle mobiele en vaste nummers in Nederland en de EU (inclusief IJsland, Noorwegen, Liechtenstein en Zwitserland). Tevens is een databundel van o.a. 3 Gb, 7.5 Gb of 15 Gb bij dit abonnement inbegrepen. Sluit je meerdere Yes Business Unlimited-abonnementen af? Dan worden de tegoeden automatisch gebundeld en onderling verrekend. Wanneer het tegoed bijna is verbruikt, ontvangt je een sms-bericht van ons over jouw individuele en gezamenlijke tegoed. Pas wanneer alle individuele bundels zijn verbruikt, betaal je voor gebruik buiten de bundel.

Waarom gebruik je vaste toestellen en een vaste telefooncentrale als je een mobiele telefoon hebt die meer functionaliteiten aankan? Hosted telefonie biedt alle functionaliteiten van een vaste telefoon – en meer – gewoon op je mobiel. Met Yes Mobiel Kantoor ben je altijd bereikbaar en mis je nooit meer een belangrijk gesprek als je buiten de deur bent. Met hosted telefonie verhuist jouw complete telefooncentrale naar de cloud. De aanschaf en het onderhoud van vaste telefoons en een vaste-telefooncentrale zijn daarmee verleden tijd. Er zijn dus geen dubbele kosten meer voor zowel mobiele als vaste telefonie.

Met Yes Mobiel Kantoor voeg je makkelijk nieuwe functies toe, zoals keuzemenu’s, belgroepen en tijdschema’s. De telefooncentrale in de cloud groeit en krimpt eenvoudig met jouw bedrijf mee, zo betaal je alleen voor wat je gebruikt; een vast bedrag per maand, per medewerker. Naast al dit moois zit er standaard een kostenanalysetool bij. Als extra zijn er professionele voicemail, telefonisch vergaderen, mobiele beheersfuncties en een vervangservice.

Je kunt de aanvraag en installatie met een gerust hart aan ons overlaten, neem contact op voor een consult 020 496 7906, sms, what’s app 06 233 688 75 of  email service@ict-helpteam.nl

DEAN ONE

dean onepro is dé zakelijke telefonieoplossing voor 5 – 200 medewerkers. dean onepro is een compleet gehoste telefoondienst in de cloud op basis van Voice over IP (VoIP). Jouw locatie kan met een directe adsl-, coax- of glasvezelverbinding gekoppeld worden aan de telefooncentrale van dean one, die in een beveiligd data center staat. Het spraakverkeer loopt dus volledig gescheiden van het publieke internet, waardoor kwaliteit en veiligheid gegarandeerd zijn.

Neem je kantoortelefoon mee op je smartphone. Met dean remote heb je altijd en overal toegang tot je kantoortelefoon en ben je mobiel bereikbaar op je zakelijke telefoonnummer. Met dean remote kan je via je smartphone de functies van je kantoortelefoon bedienen. Je bepaalt zelf hoe en wanneer je bereikbaar wilt zijn: op kantoor, onderweg of thuis.

Met de dean onepro beheer tool heb je direct toegang tot gebruikers- en bereikbaarheidsstatistieken en kan je direct de meest voorkomende aanpassingen in je centrale doorvoeren. Zo kan je snel en gemakkelijk groepen, telefoonboeken, doorschakelschema’s, gebruikersnamen en wachtrijen aanmaken of wijzigen.

Bestel je nieuwe cloud centrale in 4 stappen én je hoeft niet meer te investeren in een telefooncentrale! Met behulp van slechts één A4’tje maken wij de gehele cloud centrale samen met jou inzichtelijk, waardoor de offerte voor een Hosted IP centrale inclusief toestellen, fax, fax2email, thuiswerkplekken, Smartphone extensie en dean mobile binnen een paar minuten is gemaakt.

Je kunt de aanvraag en installatie met een gerust hart aan ons overlaten, neem contact op voor een consult 020 496 7906, sms, what’s app 06 233 688 75 of  email service@ict-helpteam.nl