WIFI – MARKETING – EVENEMENTEN

WIFI

wifi

Wifi. We kunnen niet meer zonder en we willen dat het altijd werkt. Wanneer het niet werkt is vaak de directe omgeving de oorzaak. Maar ook slechte apparatuur of een verkeerd afgestelde installatie kan voor problemen zorgen.

Misschien is uw locatie zo groot dat u meerdere zenders nodig hebt voor de dekking. We kunnen dan gebruik maken van roaming. U blijft op de hele locatie verbonden met hetzelfde netwerk. De laptop of smartphone schakelt dan over naar de beste zender zonder onderbrekingen.

We kunnen op professionele wijze uw wifi signaal verbeteren. Of u nu een eenmanszaak heeft of een groot bedrijf, voor elke firma hebben wij een passende oplossing.

MARKETING

wifi marketing

Het beschikbaar stellen van wifi is naast een teken van goed gastheerschap natuurlijk ook een geweldige marketing tool. Laat klanten hun social media accounts gebruiken. Transformeer uw draadloze aanbod in een aantrekkelijke marktplaats voor uw klanten en genereer meer inkomsten. Gebruik alle mogelijkheden van draadloos internet. Het is een nog krachtiger instrument  ten opzichte van het gebruik van mobiele 4G+ data. Wij hebben partners die zich specifiek bezighouden met dit thema. Wanneer u hierover meer wilt weten neem dan contact met ons op.

 

EVENEMENTEN

Voor beurzen, festivals of andere tijdelijke evenementen kunnen wij een draadloos netwerk opzetten. Zo kunnen er duizenden bezoekers tegelijkertijd gebruik van maken. We maken hierbij gebruik van het bundelen van 4G netwerken. Dat kan ook in combinatie met al aanwezige vaste verbindingen. Het wifi verkeer wat verbonden is met het 4G netwerk kan dan ongestoord zijn werk doen. Wilt u meer weten over de huur van 4G met Wifi neem dan contact met ons op.

U kunt de installatie met een gerust hart aan ons overlaten, neem contact op voor een consult 020 496 7906, sms, what’s app 06 233 688 75 of  email service@ict-helpteam.nl