WORDPRESS WEBSITE

WORDPRESS WEBSITE

WordPress. Het online systeem om blogs en websites mee te bouwen. Het fungeert als schil voor tal van toepassingen. Zo zijn er verschillende kant en klare thema’s met verschillende designs. En er zijn genoeg plug-ins die werken met WordPress nog eenvoudiger en handiger maken. Maar welk thema en welke plug-in heeft u nou werkelijk nodig? En waar gaat u uw domeinnaam, website en email hosten? Hoe komt uw website in een hoge ranking bij Google?

Kortom een hoop vragen waar wij het antwoord op hebben. We doen het anders dan anderen. En ja, dat kost iets meer maar dan krijgt u ook State of the Art techniek die ervoor zorgt dat uw website overeind blijft, ook bij duizenden bezoekers tegelijkertijd. Uw eigen krachtige Virtual Private Server, met support, waarop u meerdere websites kunt plaatsen en alles in 1 overzichtelijk portal heeft. Voor uw VPS maken we gebruik van 2 datacenters in Amsterdam of Berlijn en maken we gebruik van diverse leveranciers. Afhankelijk van uw wensen en bestedingsruimte kiezen we samen voor een partij.

wordpress

We gebruiken specifieke toepassingen in WordPress: We beveiligen WordPress zo dat niemand anders erbij kan, met tweefactor authenticatie heeft alleen u toegang. Een goede backup is essentieël, ook hier hebben we een oplossing voor die gegarandeerd werkt. Ook zoekmachineoptimalisatie (Seo) en Google Analytics maken deel uit van ons pakket. Natuurlijk is een veilige website een must en SSL wordt gratis bij elke domeinnaam geleverd. We installeren een zeer krachtig thema, de basis van uw uiteindelijke website. U kunt uw website makkelijk zelf onderhouden.

TOETERS EN BELLEN

wordpress

We gebruiken WordPress met het Avada thema met Fusion Builder voor een snelle website waar alle toeters en bellen mee mogelijk zijn. Zoekmachineoptimalisatie doen we met Yoast Seo. ActiveCampaign gebruiken we voor emailmarketing. De beveiliging doen we met iThemes Security en de backup met UpdraftPlus. De webwinkel doen we met WooCommerce. Voor de presentatie van sliders gebruiken we Soliloguy. Verder gebruiken we Cookie Notice, Contact Form 7, Google Analytics, Postman SMTP en Really Simple SSL Pro.

wordpress    wordpress

ACTIEVE MARKETING

wordpress

Uw website is nu een visitekaartje. Hoe geeft u een bezoeker van uw website het vertrouwen dat u ook echt bent wie u zegt dat u bent? Heeft u met regelmaat iets te vertellen wat interessant kan zijn voor een doelgroep van minimaal 100.000+ leden? Start dan niet verkeerd en zorg dat een bezoeker niet wegloopt. Start een actieve campagne met software die onthoudt wie uw klanten zijn en automatiseer dit proces helemaal van het begin tot het einde met ActiveCampaign.

U kunt de installatie met een gerust hart aan ons overlaten, neem contact op voor een consult 020 496 7906, sms, what’s app 06 233 688 75 of  email service@ict-helpteam.nl